Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bordel vedle radnice je OK.Svý k svému.Jestli tohle někomu může vadit,tak je suchá větev a salát - HOWGH -

0 0
možnosti
VP

Nebýt Vašich aktivit, které se mi díky diskuzi nějak dostanou vždycky na FB, vůbec bych o tom hambinci nevěděl, ač často chodím okolo. Takže se jedná o značně decentní až tajnou záležitost. Z toho důvodu se domnívám, že vaše tažení bude neúspěšné. Což mě těší. Cesta do pekel totiž bývá dlážděna dobrými úmysly. Prostituce ve Vašem vidění světa nemá místo (i já se bohudík bez ní obejdu), ale  brát si jako argument (zřejmě nesvéprávné)  maminky s dětmi? Váš blog je velmi chytře a manipulativně napsán (nikde jinde by toto nebylo nikdy možné!...na desítky stížností nikdo odpovědný nereaguje!). A zákeřně, protože realita je jiná, než popisujete. Podnik díky své neviditelnosti žádné problémy nezpůsobuje. Vaše křižácké tažení ale zřejmě způsobí problémy onomu úředníkovi-majiteli domu, který zřejmě nic protizákonného neudělal. A obávám se, že Vás to bude těšit ...

1 0
možnosti
Foto

Ano správně,na hranici s pomlouvačem.Uřezat knoflíky a pomočit !!! Je mě také odporný ...

0 0
možnosti
PH

Počet vykřičníků: 12

Počet argumentů: 0

Nechápu, proč radši neřešíte to, že se cyklisté a maminky s dětmi nemůžou rozumně dostat na nový most směr Klafar. Proč řešíte takovou kravinu, že barák schovaný ve stínu zadní strany radnice (kam se stejně žádný svatebčan ani občánek během slavnostních ceremonií nedostane) má na sobě dvě lucerničky. Je mi 22 a už od mala jsem věděl, že tam je bordel, nikdy mě to tam nelákalo a ani si nepřijdu nijak poznamenán a že jsem tamtudy chodil jednu dobu několikrát do týdne plavat do bazénu.

Pokud máte informace o vykořisťování žen v onom domě, nahlaste to prosím na PČR na lince 158. Jinak v tom nevidím žádný problém.

0 0
možnosti
Foto

Je v téhle zemi hodně měst, kde člověk potká prostitutku.A nemusí ji ani dlouho hledat.

Zato Žďár, tam jsem ještě žádnou nepotkal.Nebo jsem ji teda nepoznal.A je tu takovej dům, na něm malá lucernička, dveře zavřený,žádná výloha, kdo to neví ten by to nepoznal.A je tu pár lidí, no možná tři, kterým to vadí a tak pořád někde blogýskujou, aby se to zakázalo.Tak to ve Žďáře chodí.  ;-)

0 0
možnosti
LC

Chápu Váš postoj, přesto zůstane u toho "plácnutí do vody". Vezměte si Václavské náměstí v Praze, kde za celou dobu bylo jedinou změnou "vytlačení" prostitutek do okolních ulic, kde jsou tzv. kabarety. Myslím, že vím o dvou případech, kdy je na takových podnicích po Praze pietní deska padlým při Pražském povstání, což taky není nic moc. V Jeseníku Vás zase takový podnik přivítá při příjezdu do města, takže kolem jezdí každý den autobusy plné dětí do školy. A taky se nic neděje.:-/

0 0
možnosti
JP

Mám dotaz, zda ta budova opatřena červenými  reklamními světly prosperuje? Jestli se krize a uvolněná morálka taky nepodepsaly na nižší prosperitě tohoto podnikání. Slyšel jsem jednoho provozovatele této turistické atrakce si stěžovat na skomírající prosperitu

0 0
možnosti
RP

Otázka je, zda to musel někdo povolovat :-)

1 0
možnosti
Foto

No, snad to tam nemají jako v Amsterdamu ve čtvrti červených luceren. Tím myslím spoře oděné děvy za velkými prosklenými výlohami. 

To by bylo na pováženou. Ale pokud je věc proveden diskrétně, tak by nikoho nemusela pohoršovat. Ostatně stálí zákazníci to už znají a v době internetu není problém přilákat i yt přespolní bez nějakého výrazného osvětlení.

0 0
možnosti
Foto

to jhe jasné, že je to diskrétní, já jsem chodil dlouhou dobu kolem a ničeho jsem si nevšiml.podle mého soudu jde o nějakou akci konkurence ,-)

1 0
možnosti
Foto

To, že mám na domě červenou lucernu, tak do toho nikomu nic není.  Ve dne, kdy jdou děti do školky tak určitě nesvítí. Pokud mně stát neprokáže, že jsem jiného přiměl nebo zjednal, najmul, zlákal nebo svedl k provozování prostituce, nebo že kořistím z prostituce provozované jiným, tak jsem nevinen. To, co dělají ženské v mém baru je mně jedno a žena může souložit s kým chce a stát ji to zakazovat nemůže.

2 1
možnosti
Foto

Podle mě je větší semeniště nemravností a zločinného jednání radnice, než dům s červenými světýlky.

6 0
možnosti