Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Martine, to je úžasný citát. Apropo, po volbách nečekám dramatickou změnu. Ta totiž nikdy nemůže vzejít z prezidenta. Změna vzejde z masy lidí, ze světonázoru a z energie, která ho zvolila. Změna může vzejít jedině z voličů. A ne tím, že zvolí prezidenta, ale prostě tím, že změní způsob myšlení. Jít k volbám je první, malý krok. A Čeká nás ještě spousta práce. 

Děkuju za příspěvek.

0 0
možnosti
MO

Demokracie je zlo. Neefektivní. Každý kafrá do všeho. A hlavně do toho, čemu nerozumí a chce o tom rozhodovat. Demokracie potlačuje soudnost. Dovol citát, který přesně vystihuje náš stav:"Demokracie nemůže existovat jako permanentní forma vlády - může

trvat pouze tak dlouho, nežli voliči zjistí, že si mohu dovolit

odhlasovat velkorysé výhody na účet státní pokladny. Od této chvíle

hlasuje většina vždy pro ty kandidáty, kteří jí slibují nejvíce požitků z

veřejných financí. Proto demokracie vždy zkolabuje kvůli nedostatku

finanční odpovědnosti... průměrná doba trvání vrcholu velkých světových civilizací byla přibližně dvě století... všechny postupně procházely těmito stádii: od otroctví k víře, od víry k odvaze, od odvahy ke svobodě, od svobody k hojnosti, od hojnosti k sobectví, od sobectví k sebeuspokojení, od sebeuspokojení k apatii, od apatie k závislosti, od závislosti zpět k otroctví." Takže se máme na co těšit. Vzali jsme to pěkně hopem. Apropo, myslíš, že uvedení kandidáti na prezidenta něco změní?

1 1
možnosti